01-09-2020

Je hebt gespaard en wil je vermogen investeren. Je zou kunnen kiezen voor kunst, of misschien wel voor een financiële belegging. Weet echter dat de financiële markt erg gevoelig is voor impactvolle gebeurtenissen op wereldniveau. Aandelenkoersen kunnen plots drastisch zakken, bedrijven kunnen failliet gaan. Je kiest beter voor een doordachte investering op een stabiele markt. De vastgoedmarkt biedt alvast de nodige veiligheid, en je hebt er ondertussen zelf ook iets aan!

SPAANSE VASTGOEDMARKT IS STABIEL EN BETROUWBAAR

Hoewel de Spaanse vastgoedmarkt een hele tijd geleden door een diep dal ging, is de situatie nu stabieler dan ooit. Er worden steeds meer huizen verkocht, waardoor de woningprijzen blijven stijgen. Door nu een woning of appartement te kopen, investeer je in de toekomst, want jouw pand is over enkele jaren veel meer waard. Met andere woorden, het rendement is groot.

Bovendien geniet je in Spanje over een erg lage hypotheekrente, een bewuste keuze van de centrale banken. Je hoeft bijgevolg niet bang te zijn voor een plotse stijging. Spaanse banken verstrekken ook steeds eenvoudiger een hypotheek voor een deel van de aankoopsom, waardoor de maandlasten laag blijven. 

GENIET ZELF VAN JE WONING

Je kan letterlijk wonen in je geld als je investeert in vastgoed. Na jaren hard werken of dankzij een erfenis kan je eindelijk genieten van een tweede verblijf en er je vrije tijd in doorbrengen. Er zijn dagelijks vluchten naar Spanje, dus een weekendje heen en terug is perfect mogelijk. De zon schijnt er altijd, de keuken is verrukkelijk en de Spaanse siësta raak je in een mum van tijd gewoon. Puur genieten!

GENEREER INKOMSTEN DOOR VERHUUR VAN JE BUITENLANDS VASTGOED

Ben je niet vaak zelf in je tweede verblijf, dan kan je je woning uiteraard de rest van het jaar verhuren. Plaats jouw woning op Airbnb of op sociale media, en je eerste huurder meldt zich aan voor je het weet. De vraag naar vakantieverblijven voor korte duur is enorm in Spanje. Zo genereer je meteen een extra inkomen, terwijl jouw vastgoed in waarde blijft toenemen. Twee vliegen in één klap!

Geen zin om zelf alle administratie van verhuur en bijkomstigheden als de schoonmaak of het afgeven van sleutels te regelen? Dan kan Immo-Home voor jou het property management in goede banen leiden, zodat jij je helemaal geen zorgen hoeft te maken.

SPANJE HEEFT JE ZOVEEL TE BIEDEN 

Het valt niet te beschrijven wat Spanje allemaal in petto heeft. Van prachtige bezienswaardigheden en architectuur tot parelwitte stranden en de meest gezellige restaurantjes in pittoreske dorpen. Wist je dat Spanjaarden het oudst worden in Europa? Dankzij het gezonde klimaat en de Mediterrane keuken blijf je jarenlang in topconditie. Misschien word je tweede verblijf later wel jouw hoofdverblijf …

Droom jij ook van een vakantiewoning of tweede verblijf in Spanje én wil je je geld slim beleggen? Dan is investeren in Spaans vastgoed een zeer goede en weloverwogen keuze. Immo-Home kent de Spaanse vastgoedmarkt op haar duimpje en is zelf heel vaak ter plaatse om verder marktonderzoek te doen. Op elke vraag kunnen we je een antwoord geven. Interesse om samen op zoek te gaan naar jouw droomwoning? Kom dan vrijblijvend langs voor een eerste kennismakingsgesprek.