Welkom bij Immo-Home Spanje

Zoek je een eerlijke en betrouwbare makelaar in Spanje? Dan ben je bij ons op het juiste adres.

 

 

Laatste aanbod

Te koop

Benijofar

Prachtige villa in Benijofa…

2
90m2
€ 243 900
Te koop

Cartagena

Moderne appartementen op La…

2
96m2
€ 265 000
Te koop

Villajoyosa

Prachtige appartementen met…

2
85m2
€ 312 500
Te koop

Altea

Luxe villa met zeezicht in…

4
200m2
€ 733 255

Luxe op maat gebouwde villa…

4
160m2
€ 795 000

Prachtige appartementen in…

2
70m2
€ 205 000
Te koop

Prachtige appartementen in…

no

Mediterrane stijl apparteme…

3
101m2
€ 279 900
Te koop

Benitachell

Mediterrane stijl apparteme…

2
70m2
€ 152 500
huis Laarne
starstarstarstarstar
Fantastisch samenwerking..
G R
starstarstarstarstar
Professioneel, vriendelijk en correct.
Niels Stevens
starstarstarstarstar
Als student vastgoed had ik het geluk om bij Immo-Home 2 dagen kijkstage te volgen. Zelf heb ik al enkele vastgoedmakelaars in actie gezien, maar Kurt en Isabelle steken er voor mij met kop en schouders bovenuit! De (30!) foto's die Isabelle neemt per pand vertonen de onbewerkte realiteit, geen breedbeeldlenzen in dit kantoor! Het financieel advies die Kurt als voormalig bankier biedt, is opnieuw een schep bovenop de klassieke makelaar. Samen verzorgen zij op de eerste plaats de noden van zowel koper als verkoper zonder naar hun eigen belangen te kijken. Voor mij als student zijn zij DE definitie van goede vastgoedmakelaars en kan ik hun kantoor enkel aanprijzen!
Debbie van den bergh
starstarstarstarstar
Zeer tevreden, zowel van de aankoop als van de verkoop! Een "echte" win win... De warme afsluiters geven helemaal geen zakelijk gevoel! Dit wordt vervolgd... Thanks! ;-)
Kavoos Boloorchi
starstarstarstarstar
Zeer professionele, eerlijke en vriendelijke mensen
Marjolijn De Weerd
starstarstarstarstar
Een echte aanrader om mee samen te werken! Professionele, vriendelijke en vlotte mensen.
Claudine Van Kerckhove
starstarstarstarstar
Gisteren hebben wij getekend voor aankoop van een woning bij Immo-Home. Wij zijn zeer tevreden over de zeer snelle aanpak . Na ondertekening van het bod kregen wij de dag erna al een ontwerp van de verkoopsovereenkomst met reacties van de notaris voor aanpassingen. Niets is teveel gevraagd en al je vragen worden professioneel beantwoord in een ongedwongen sfeer. Wij voelden ons dan ook direct op ons gemak bij Kurt en Isabelle, een koppel met veel ambities ! Bedankt voor de fijne samenwerking . Die pannekoeken hebben jullie nog tegoed :-)
Ulrich Mathys
starstarstarstarstar
Zeer mooie en professionele foto's en een top advies en begeleiding
Nico Vandecasteele
starstarstarstarstar
Professionele begeleiding bij de aankoop van een investering en daarna de opstart van de verhuring. Bedankt Isabelle en Kurt
Oyano Es
starstarstarstarstar
Uitstekende service bovenop het prima werk dat ze verrichtten. Nogmaals bedankt!
patrick Mertens de Wilmars
starstarstarstarstar
Op een record tijd heeft Immo Home de geschikte partner gevonden voor de ontwikkeling van een 20-tal appartementen in regio Gent. De structurering via recht van opstal, de prijszetting en de besprekingen waren heel professioneel en aangenaam begeleid. Echt een aanrader voor eigenaars van bouwgronden die een professionele begeleiding zoeken.
sabine de lee
starstarstarstarstar
voor en na verkoop perfect geholpen en begaan
Luc Van Laere
starstarstarstarstar
Deze mensen geven je gepast advies, stellen je door hun vriendelijke aanpak op je gemak. Een aanrader
Alexander Adams
starstarstarstarstar
Heel vlotte samenwerking in deze moeilijke corona tijden. Heel goede communicatie tussen alle partijen. Een aanrader om met samen te werken !
Collins Vdb
starstarstarstarstar
Top mensen, zeer professioneel. The place to be als je een goede makelaar zoekt!!!
Yolande Bal
starstarstarstarstar
Super team! Dat super veel vertrouwen geeft, en super fijn is om mee te werken!! Correct en professioneel.
Steven Vekeman
starstarstarstarstar
Professionele aanpak en een andere insteek dan de andere makelaars die ik uitgenodigd had!
kelly roman
starstarstarstarstar
We zijn heel tevreden over de samenwerking. Het zijn heel vriendelijke mensen die uiterst professioneel te werk gaan. Ze doen er alles aan om je woning zo vlot mogelijk te verkopen. Prachtige foto's en een geslaagde kijkdag zorgden ervoor dat onze woning de dag zelf verkocht was. Zeker een aanrader om met Immo-home samen te werken.
Tamara Ringoot
starstarstarstarstar
Vlotte, professionele, correcte, aangename samenwerking. Een echte aanrader.
Mieke Van Gorp
starstarstarstarstar
Super veel afspraken voor de eerste kijkdag!! Duimen dat het snel verkocht is!!
Dylan Bellens
starstarstarstarstar
Als koper zeer tevreden over de aangename ervaring . De verzekering waarbij je als koper en verkoper verzekerd bent in de periode van bod tem. Schrijven is een absolute meerwaarde . Kortom Top service !
Sven De Pagie
starstarstarstarstar
Heel vriendelijke mensen die zichzelf niet opdringen. Veel uitleg geven en je bijstaan waar het nodig is.. Kortom.. Een aanrader als je uw huisje wil verkopen..!!
Harko van Egmond
starstarstarstarstar
Een zeer professionele en toch een persoonlijke aanpak die resulteerde in een snelle verkoop met nagekomen beloftes en verwachtingen ivm begeleiding, vraagprijs, etc... Een echte aanrader !!!
Peter De Zutter
starstarstarstarstar
Zeer tevreden over de proffessionele aanpak, snelle afhandeling, discreet en vlot!! Mijn volgende verhuring regel ik opnieuw via Immo-Home bvba!! Bedankt Kurt & Isabelle.
D'Hollander Jonas
starstarstarstarstar
Zeer vlotte en eerlijke communicatie, een verademing in vergelijking met andere immo-bedrijven. Deze mensen denken mee, zijn geduldig en stellen zich begripvol en flexibel op. Enkel lof voor de aanpak van Immo Home!
Christine De Clerck
starstarstarstarstar
Na maandenlang zoeken een heel tof huisje in ons budget gevonden. Eerste kennismaking met immo home was heel ongedwongen, vlot en spontaan, maar met een professionele rondleiding en nodige feedback. We besloten het niet aan onze neus te laten voorbij gaan en kochten de woning. Nog geen uur later hadden we een officieel doc in handen en hadden we zekerheid. Het tekenen van de compromis verliep vlot en in mensentaal. Samen goed overlopen en de nodige uitleg bij mijn vragen gekregen, heel vriendelijk en professioneel. Ik zou het niet anders willen! ( en ook nog met een lekker glaasje/tof, kan je direct vieren) Echte aanrader en toffe aanpak!! En geloof me, wij hadden al het 1 en ander gezien op onze zoektocht! Bedankt Immo home om bij te dragen aan ons geluk!
Niels Steyaert
starstarstarstarstar
Aanrader! Vlot en professioneel!
Siebren De Schutter
starstarstarstarstar
Onze samenwerking was een enorm succes. Vanaf het eerste contact viel Immo Home op met een doorgedreven lokale marktkennis en een correcte prijszetting. Dat gecombineerd met de professionaliteit van de volledige ontzorging van het verkoopproces, de prachtige foto's van het huis, de regelmatige updates & contacten,... én natuurlijk de verkoop tijdens de eerste kijkdag, hebben voor een fijne samenwerking gezorgd. Een absolute aanrader dus! Bedankt Kurt & Isabelle! Siebren, Kelly, Manon & Alix