01-09-2020

Een nieuwe woning of appartement in het buitenland kopen, doe je niet zomaar. En al zeker niet zonder het te gaan bezichtigen. Immo-Home organiseert geregeld inspectiereizen naar Spanje en Tenerife, om met mogelijke kopers het vastgoed (uiteraard vrijblijvend) te gaan bezoeken. We lichten graag toe hoe dat precies in zijn werk gaat en wat je van een inspectiereis met Immo-Home mag verwachten.

PROEF DE SPAANSE SFEER

Of je je Spaans vastgoed nu zelf wenst te bewonen of liever verhuurt, het is belangrijk dat je als eigenaar weet wat er leeft in de streek. Wat zijn de typische gerechten, hoe ziet de omgeving eruit, waar zit het beste restaurant van de stad, wat zijn de bezienswaardigheden … Je wil je graag meteen thuis voelen, of je wil weten hoe je jouw toekomstige huurders zult kunnen overtuigen om jouw woning of appartement te huren.

Tijdens een inspectiereis van ongeveer drie dagen bezoeken we niet alleen het pand of de panden die jou interesseren, maar dompelen we je ook helemaal onder in de lokale cultuur en natuur.

BEZICHTIG DE WONINGEN DIE JE AANSPREKEN

We maken samen op voorhand een selectie van de woningen die jou het meeste interesseren. Tijdens de hele trip word je door één van onze vastgoedmakelaars begeleid die de streek op zijn of haar duimpje kent. Naast de bezoeken en het deeltje cultuur krijg je verder advies en informatie over hoe de aankoop van Spaans vastgoed verloopt. Eventueel worden verdere stappen ook al geconcretiseerd of op papier gezet.

En maak je geen zorgen, de hele trip lang word je in je eigen taal geholpen.

SAMEN CREËREN WE EEN PROGRAMMA OP MAAT

Je gaat niet elke week enkele dagen naar Spanje/Tenerife , dus profiteer van deze gelegenheid en deel je verlanglijstje met ons! Zijn er specifieke zaken in de streek die je zeker gezien wil hebben?
 

HOEVEEL KOST EEN INSPECTIEREIS?

Het spreekt voor zich dat je als reiziger instaat voor een deel van de reiskosten. Zo vergoed jij de vliegtickets en het verblijf. Dankzij onze contacten kunnen we dit aanbieden aan een gunstig tarief. 

Alle administratie wordt door ons in orde gebracht. We komen je in Spanje persoonlijk ophalen aan  de luchthaven. Geen gedoe met huurauto’s, maar genieten zodra je uit het vliegtuig stapt. Kijk je al uit naar het volgende bezoek aan het land van je dromen? Wij ook!

Neem snel contact met ons op om jouw inspectiereis samen te stellen.